När det kommer till fotografering är iPhone ett kraftfullt verktyg som kan hjälpa dig att ta fantastiska bilder och filmer. Det kan dock vara lätt att fastna i ett hjulspår och ta samma typer av bilder om och om igen. Om du letar efter lite inspiration har du här några idéer för att komma igång.

Fotografieffekter

Ett bra sätt att fotografera med din iPhone är att använda den som en camera obscura. Håll helt enkelt din iPhone mot ett fönster eller dörr och fotografera scenen utanför. Ljuset kommer att inverteras, vilket skapar en intressant effekt.

Lek med timelapse

Du kan också använda din iPhone för att filma unika timelapse-videor. Ställ in kameran i ett livligt område, som en park eller ett gathörn, och låt den filma i flera minuter. Spela sedan upp materialet i snabbare hastighet för att se allt komma till liv. Slutligen, var inte rädd för att bli kreativ med filter och redigerings-appar.

Det finns oändliga möjligheter för vad du kan skapa, så låt fantasin flöda. Med dessa tips i åtanke kommer du vara säker på att ta fantastiska fotografier och videor som kommer att sticka ut från resten. Om du vill utforska ytterligare iPhone-utrustning anpassat till fotografi kan du ta en titt online.