De flesta av oss har inte anlagen att skapa konst som vi vill hänga upp i våra egna hem Pryd dina väggar med konst som andra gjort. På så sätt så får du och de som besöker ditt hem något vackert att titta på. En tom vägg kan förstås vara vacker om man har en snygg tapet men konsten tillför det där lilla extra som man vill ha.

Vilken konst ska man välja?

Så klart så är det en smaksak och det kan vara svårt att exakt välja ut någon tavla som skulle kunna passa in i någon annans hem. Man får helt enkelt gå sin magkänsla och välja det man tycker om och som skulle passa in i ditt egna hem. Hos Konst Lobbyn finns massor med olika typer av konst som kanske kan tilltala dig. Kanske är det mystik och fantasy som lockar. I annat fall så hittar du massor med olika teman och kategorier på konstverk.

En konst att hänga konst

Det kan vara en konst att hänga konst. Ett bra och relativt enkelt sätt är att lägga ut dina tavlor på golvet för att se hur de passar ihop både utseendemässigt men också i storlek. Du kan också lägga golvpapp innan och rita av dina tavlor när du valt klart. Mäta var kroken ska sitta i pappen och tejpa upp den på väggen för att spika dina tavelkrokar på rätt plats. Det finns bra tips på nätet där du kan läsa mer om att hänga upp konst på sina väggar därhemma.